ул. Ліцейська 26, Харків, Україна
+380 (95) 666-54-75
+380 (98) 563-62-73
Опис товару
Декстроза (глюкоза кристалічна) у США та європейських країнах більш відома як «кукурудзяний цукор». «Кукурудзяний цукор» як замінник солоду застосовують в Англії, Бельгії та інших країнах.
Застосування:
Продукт висококалорійний, легко засвоюваний організмом, регенерує сили, зміцнює роботу серця. Є універсальною домішкою зміцнювальної сили під час реабілітації після хвороби, стан стомлення у разі підвищеного фізичного навантаження.
Є прекрасним джерелом живлення для дріжджів і діє як наповнювальний і структуроутворювальний компонент. Додавання глюкози у виробництві пива та вина прискорює ферментацію має корисний вплив на аромат вина та його характеристики. Глюкоза використовується так само як засіб, що регулює солодкість напоїв, вироблених із використанням концентратів соків, газованих, а також у виробництві напоїв із порошків, добавка декстрози сприяє повноті смаку пива. Його додають у суховарному відділенні, а рідше для підсолоджування готового пива, Кристалічна глюкоза для легшого бродіння. За допомогою глюкози пиво набуває м'якшого смаку, без гострого яблучного аромату, який може виявити традиційний білий цукор. Цей цукор може бути використаний для всіх типів пива, для спиртового бродіння. З 100 кг глюкози виходить 64,79 л ЕС, сахарози — 68,20. Але чистота продукту вища, якість теж бродить швидше
У Європі її використовують повсюдно в кондитерській і хлібопекарній відрості, наприклад, бренди, як-от; BALCONI (Італія), GUSPARO (Італія), AVIATEUR (Нідерланди), ZAGHIS (Італія), Nestle (снекова продукція, молочні суміші, швидкорозчинні напої, морозиво) і багато інших...
Застосування:
Глюкоза є складником майже всіх кондитерських виробів, позаяк входить до складу інвертного цукру та патоки. У кондитерській промисловості з глюкозою виготовляють м'які та інші різновиди цукерок, начинку вафель, праліне, дієтичні бісквіти, борошняні кондитерські вироби (зокрема печиво «Плазма»), під час виготовлення мармеладу 20% від кількості цукру береться глюкози.
Глюкозу можна використовувати замість цукру (повністю або частково) під час виробництва шоколаду. Цей моносахарид використовують для підсолоджування фруктових консервів, виноградних вин, слабоалкогольних і безалкогольних напоїв, морозива та згущеного молока. У м'ясопереробній промисловості — • Глюкоза та декстроза (глюкоза Д), використовувані замість сахарози, покращують відновлювальні умови середовища, окисно-відновні процеси неабияк прискорюються, внаслідок чого їх доцільно використовувати тільки в умовах короткочасного посолу.
• скорочення часу технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас.
• Має високі осмотичні властивості.
— зменшує середні розміри кристалів доданих цукрів і забезпечує певну гнучкість, яка може бути корисна в заготовках, наприклад, у помадному цукрі (цукорі для глазурі);
— створює ефект прохолоди (тільки моногідрат);
— знижує показник активності води;
— у виробництві морозива декстроза глюкоза занижує точку замерзання, збільшує його твердість
— має гігроскопічність
Використовується в харчуванні хатніх тварин і птиці для поліпшення травлення.
Глюкоза бере активну участь у підтримці енергетичного балансу, а її повна відсутність в організмі стає причиною появи зайвої ваги.
Застосування:
Продукт висококалорійний, легко засвоюваний організмом, регенерує сили, зміцнює роботу серця. Є універсальною домішкою зміцнювальної сили під час реабілітації після хвороби, стан стомлення у разі підвищеного фізичного навантаження.
Є прекрасним джерелом живлення для дріжджів і діє як наповнювальний і структуроутворювальний компонент. Додавання глюкози у виробництві пива та вина прискорює ферментацію має корисний вплив на аромат вина та його характеристики. Глюкоза використовується так само як засіб, що регулює солодкість напоїв, вироблених із використанням концентратів соків, газованих, а також у виробництві напоїв із порошків, добавка декстрози сприяє повноті смаку пива. Його додають у суховарному відділенні, а рідше для підсолоджування готового пива, Кристалічна глюкоза для легшого бродіння. За допомогою глюкози пиво набуває м'якшого смаку, без гострого яблучного аромату, який може виявити традиційний білий цукор. Цей цукор може бути використаний для всіх типів пива, для спиртового бродіння. З 100 кг глюкози виходить 64,79 л ЕС, сахарози — 68,20. Але чистота продукту вища, якість теж бродить швидше
У Європі її використовують повсюдно в кондитерській і хлібопекарній відрості, наприклад, бренди, як-от; BALCONI (Італія), GUSPARO (Італія), AVIATEUR (Нідерланди), ZAGHIS (Італія), Nestle (снекова продукція, молочні суміші, швидкорозчинні напої, морозиво) і багато інших...
Застосування:
Глюкоза є складником майже всіх кондитерських виробів, позаяк входить до складу інвертного цукру та патоки. У кондитерській промисловості з глюкозою виготовляють м'які та інші різновиди цукерок, начинку вафель, праліне, дієтичні бісквіти, борошняні кондитерські вироби (зокрема печиво «Плазма»), під час виготовлення мармеладу 20% від кількості цукру береться глюкози.
Глюкозу можна використовувати замість цукру (повністю або частково) під час виробництва шоколаду. Цей моносахарид використовують для підсолоджування фруктових консервів, виноградних вин, слабоалкогольних і безалкогольних напоїв, морозива та згущеного молока. У м'ясопереробній промисловості — • Глюкоза та декстроза (глюкоза Д), використовувані замість сахарози, покращують відновлювальні умови середовища, окисно-відновні процеси неабияк прискорюються, внаслідок чого їх доцільно використовувати тільки в умовах короткочасного посолу.
• скорочення часу технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас.
• Має високі осмотичні властивості.
— зменшує середні розміри кристалів доданих цукрів і забезпечує певну гнучкість, яка може бути корисна в заготовках, наприклад, у помадному цукрі (цукорі для глазурі);
— створює ефект прохолоди (тільки моногідрат);
— знижує показник активності води;
— у виробництві морозива декстроза глюкоза занижує точку замерзання, збільшує його твердість
— має гігроскопічність
Використовується в харчуванні хатніх тварин і птиці для поліпшення травлення.
Глюкоза бере активну участь у підтримці енергетичного балансу, а її повна відсутність в організмі стає причиною появи зайвої ваги.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Виробник | О. L. KAR.-АгроЗооВет-Сервіс |
Вага | 100 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 15 ₴