ул. Батюка 36 А, Охтирка, Україна
+380 (95) 666-54-75
+380 (98) 563-62-73
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Опис товару
Декстроза (глюкоза кристалічна) в США і європейських країнах більш відома як «кукурудзяний цукор». «Кукурудзяний цукор» в якості замінника солоду застосовують в Англії, Бельгії та інших країнах.
Застосування:
висококалорійний Продукт, легко засвоюваний організмом, відновлює сили, зміцнює роботу серця. Є універсальною добавкою зміцнює сили під час реабілітації після хвороби, стані стомлення при підвищеному фізичному навантаженні.
Є прекрасним джерелом харчування для дріжджів і діє як наповнює і структуроутворюючий компонент. Додавання глюкози у виробництві пива і вина прискорює ферментацію має корисний вплив на аромат вина та його характеристики. Глюкоза використовується так само як засіб, що регулює солодкість напоїв, вироблених з використанням концентратів соків, газованих, а так само у виробництві напоїв з порошків, добавка декстрози сприяє повноті смаку пива. Його додають в сусловарочному відділенні, а рідше для підсолоджування готового пива, Кристалічна глюкоза для більш легкого бродіння. За допомогою глюкози пиво набуває більш м'який смак, без гострого яблучного аромату, який може виявити традиційний білий цукор. Цей цукор може бути використаний для всіх типів пива, для спиртового бродіння. З 100 кг глюкози виходить 64,79 л ЕС, сахарози - 68,20. Але чистота продукту вище, якість теж бродить швидше
В Європі її використовують повсюдно в кондитерській та хлібопекарській галузі, наприклад, такі бренди як; BALCONI (Італія), GUSPARO (Італія), AVIATEUR (Нідерланди), ZAGHIS (Італія), Nestle( снэковая продукція, молочні суміші, швидкорозчинні напої, морозиво) та багато інших....
Застосування:
Глюкоза є складовою частиною майже всіх кондитерських виробів, так як входить в склад інвертного цукру і патоки. У кондитерській промисловості з глюкозою виготовляють м'які та інші види цукерок, начинку вафель, праліне, дієтичні бісквіти, борошняні кондитерські вироби( в т. ч. печиво «Плазма»), при виготовленні мармеладу 20 % від кількості цукру береться глюкози.
Глюкозу можна використовувати замість цукру (повністю або частково) при виробництві шоколаду. Цей моносахарид використовують для підсолоджування фруктових консервів, виноградних вин, слабоалкогольних і безалкогольних напоїв, морозива, згущеного молока. У м'ясопереробній промисловості - • Глюкоза і декстроза(глюкоза Д), використовувані замість сахарози, покращують відновні умови середовища, окисно-відновні процеси в значній мірі прискорюються, внаслідок чого їх доцільно використовувати тільки в умовах короткочасного засолу.
• скорочення часу технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас.
• Має високі осмотичні властивості.
— зменшує середні розміри кристалів додаються цукрів і забезпечує деяку гнучкість, яка може бути корисна в заготовках, наприклад, в помадном цукор (цукор для глазурі);
— створює ефект прохолоди (тільки моногідрат);
— знижує показник активності води;
- у виробництві морозива декстроза глюкоза занижує точку замерзання, збільшує його твердість
— володіє гігроскопічністю
Використовується в харчуванні домашніх тварин і птиці для поліпшення травлення.
Глюкоза бере активну участь у підтримці енергетичного балансу, а її повна відсутність в організмі стає причиною появи зайвої ваги.
Застосування:
висококалорійний Продукт, легко засвоюваний організмом, відновлює сили, зміцнює роботу серця. Є універсальною добавкою зміцнює сили під час реабілітації після хвороби, стані стомлення при підвищеному фізичному навантаженні.
Є прекрасним джерелом харчування для дріжджів і діє як наповнює і структуроутворюючий компонент. Додавання глюкози у виробництві пива і вина прискорює ферментацію має корисний вплив на аромат вина та його характеристики. Глюкоза використовується так само як засіб, що регулює солодкість напоїв, вироблених з використанням концентратів соків, газованих, а так само у виробництві напоїв з порошків, добавка декстрози сприяє повноті смаку пива. Його додають в сусловарочному відділенні, а рідше для підсолоджування готового пива, Кристалічна глюкоза для більш легкого бродіння. За допомогою глюкози пиво набуває більш м'який смак, без гострого яблучного аромату, який може виявити традиційний білий цукор. Цей цукор може бути використаний для всіх типів пива, для спиртового бродіння. З 100 кг глюкози виходить 64,79 л ЕС, сахарози - 68,20. Але чистота продукту вище, якість теж бродить швидше
В Європі її використовують повсюдно в кондитерській та хлібопекарській галузі, наприклад, такі бренди як; BALCONI (Італія), GUSPARO (Італія), AVIATEUR (Нідерланди), ZAGHIS (Італія), Nestle( снэковая продукція, молочні суміші, швидкорозчинні напої, морозиво) та багато інших....
Застосування:
Глюкоза є складовою частиною майже всіх кондитерських виробів, так як входить в склад інвертного цукру і патоки. У кондитерській промисловості з глюкозою виготовляють м'які та інші види цукерок, начинку вафель, праліне, дієтичні бісквіти, борошняні кондитерські вироби( в т. ч. печиво «Плазма»), при виготовленні мармеладу 20 % від кількості цукру береться глюкози.
Глюкозу можна використовувати замість цукру (повністю або частково) при виробництві шоколаду. Цей моносахарид використовують для підсолоджування фруктових консервів, виноградних вин, слабоалкогольних і безалкогольних напоїв, морозива, згущеного молока. У м'ясопереробній промисловості - • Глюкоза і декстроза(глюкоза Д), використовувані замість сахарози, покращують відновні умови середовища, окисно-відновні процеси в значній мірі прискорюються, внаслідок чого їх доцільно використовувати тільки в умовах короткочасного засолу.
• скорочення часу технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас.
• Має високі осмотичні властивості.
— зменшує середні розміри кристалів додаються цукрів і забезпечує деяку гнучкість, яка може бути корисна в заготовках, наприклад, в помадном цукор (цукор для глазурі);
— створює ефект прохолоди (тільки моногідрат);
— знижує показник активності води;
- у виробництві морозива декстроза глюкоза занижує точку замерзання, збільшує його твердість
— володіє гігроскопічністю
Використовується в харчуванні домашніх тварин і птиці для поліпшення травлення.
Глюкоза бере активну участь у підтримці енергетичного балансу, а її повна відсутність в організмі стає причиною появи зайвої ваги.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 25000 |
Виробник | УВТ |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 800 ₴